Connect with us

Hír

Reed ismét teljes értékű

A Washington Redskins aktiválta Jordan Reedet a PUP listáról azok után, hogy a tight end átment a fizikai teszteken, így ismét teljes mértékben csapata rendelkezésére áll.

Reed egy lábfejsérülés miatt került PUP listára, még mielőtt a Redskins edzőtábora megkezdődött volna. A játékost folyamatosan kérdezgették, hogy készen áll-e még így is a szezonkezdetre, válasza pedig mindig azt sugallta, hogy egyáltalán nem aggódik e miatt.

 

 

A 27 éves tight end speciális, testreszabott cipőben fog pályára lépni, aminek köszönhetően az ehhez hasonló sérülések remélhetőleg a jövőben el fogják kerülni.

Remekül éreztem magam benne. Rengeteget segített a lábfejemen és még nagyon kényelmes is. Nem hiszem, hogy bármiféle probléma is lenne ezzel a szezonban, már most nagyon jól haladok a teljes gyógyulás felé.

Reednek tavaly agyrázkódás és vállsérülés miatt négy mérkőzést kellett kihagynia, de még így is a harmadik legjobb elkapója volt Kirk Cousinsnak, a maga 66 elkapásból szerzett 686 yardjával és 6 touchdownjával.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!