Connect with us

Hír

Sammy Watkinst is sokkolta a csere

Péntek este hatalmas szenzáció közepette a Bills előbb elcserélte Sammy Watkinst Los Angelesbe egy második körös draft cetliért (és apróért), majd Ronald Darbyt Philadelphiába Jordan Matthewsért és egy harmadik körös pickért cserébe. Természetesen nem csak minket, hanem az érintetteket is sokkolta a hír, erről beszélt Watkins.

 

Sokkolt a hír, ahogy mindenkit. Most mindenkit meg kell ismerjek a csapatban és a stábban is, és el kell nyerjem mindenki bizalmát, hogy a csapat szerves tagja lehessek.

 

 

A következő lépés, hogy kitalálja, hogyan is fog illeszkedni a rendszerbe.

 

Erre még nem jöttem rá. Még nem is tudom a támadójátékokat, úgyhogy egyelőre csak megcsinálok bármit, amit kérnek. Bárhová raknak a pályán, legyen az X, Y vagy Z pozíció, csak megpróbálom kitölteni az űrt és győzelemre segíteni a csapatot.

 

Watkinsnak most viszonylag gyorsan kell megtanulnia a playbookot, egy lapra kerülnie Jared Goff-fal és Sean McVayjel, hiszen az nem igazán működik a mai NFL-ben, hogy csak úgy berakjuk az elkapót a pályára és mehet minden a megszokottak szerint. Főleg ha a nulláról kell kezdeni az ország másik felében, kevesebb mint egy hónappal a szezon kezdete előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!