Connect with us

Hír

Sherman feltárta az igazságot a Kaepernick helyzetről

Lassan már szeretnénk elfelejteni az egész Kaepernick ügyet, de amíg a liga foglalkozik vele, addig újabb és újabb érdekes nyilatkozatok jelennek meg az üggyel kapcsolatban. Richard Sherman mindig is híres volt arról, hogy nem fél megmondani a tutit és ezúttal is beleállt a vélemény közlök sorába.

 

 

Hogy miről van szó? Ez nem footballról szól vagy bőrszínről. Ez egyszerűen arról szól, hogy tudd hol a helyed. Nem sok ember mer kiállni itt és valamiről véleményt formálni, élesen kritizálni. Legtöbben nem akarják elveszteni az állásukat. Szóval azt mondjátok, azért nincs állása, mert túl sok picksixet dobott tavaly? Ryan Fitzpatricknak és Ryan Mallettnek vagy akárki is most a Jets irányítója még mindig van állása. Inkább kiálltok egy gyenge irányítóval, csak azért mert nem állt fel?

 

Nagy igazság van abban, amit Sherman mond és érdekes még megjegyezni, hogy nem Kaepernick volt az egyetlen, aki térdelt himnusz alatt. Azonban ő kezdte el, ezáltal pedig elnyerte azt a ’megtiszteltetést’, hogy az ő nevével párosítják a térdelést. Azt pedig egyik tulajdonos, szponzor vagy akár szurkoló sem szeretné, hogy az ő csapatával azonosítsák a ’térdelést’. Pedig Kaepernick nyert mérkőzéseket. Majdnem bajnokságot is. A világot azonban nem a nyert mérkőzések, hanem a pénz, a biznisz, a reputáció irányítja.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!