Connect with us

Hír

Stafford nem akar beszélni a szerződéséről a szezon végéig

Carr megaszerződése után a fő téma, hogy ki kapja a következő elit irányító fizetést. Az egyik legjobb esélye erre Staffordnak van, de egyelőre nem haladtak a dolgok közte és a csapat között. Stafford a szezon végéig pedig nem is erőltetné ezt.

 

 

A napokban egy újságírói kérdésre, miszerint folytatják-e a szerződés megbeszéléseket a szezon közben is, elég bizonytalanul reagált.

 

Nem hoztam elhatározást még ezzel kapcsolatban. Elmondtam múltkor, mikor felmerült ez a téma, hogy nincsenek egyelőre elvárásaim és várakozásaim.

 

Ez egyáltalán nem azt vetíti előre, hogy biztos a dolgában és konkrét tervei lennének az álláspontjával kapcsolatban. Legtöbb sportolónak nem is tesz jót, ha a játék helyett az off-field ügyekkel kell foglalkoznia, különösen a saját szerződésével, de ha sokáig halogatják a felek a megállapodást, akkor szorítani fogja őket az idő.

 

Az nagyjából biztosnak látszik, hogy hasonló kaliberű szerződés lehet a jutalma, mint Carrnak, sőt valószínűleg ideig-óráig a legjobban fizetett játékos is lesz. Aztán jön következő fiatal tehetséges irányító, akinek szintén szerződést kell adni és akkor majd ő lesz körülbelül egy évig ennek a címnek a birtokosa.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!