Connect with us

Hír

Szinte minden új igazolás kezdő lesz a Patriotsban

Nem tétlenkedett a címvédő New England Patriots a bajnoki cím megszerzését követően, és ahogy lenni szokott, úgy ezúttal is történtek változások a csapatban – csakhogy nem negatív irányban. Minden távozót sikerült pótolniuk, sőt, pár draftpicket felhasználva pedig inkább rutinos, azonnal bevethető játékosokat szereztek csere útján az újoncok helyett, a legtöbbjük pedig kezdő lesz.

 

 

Kezdenek kiszivárogni a csapatok első, nem hivatalos depth chartjai, még 90 fővel, de ez a szám szeptember 3-ára már 53 főre szűkül. A sok csapat közül a Patriotsé is előkerült, ahol kiderült, szinte az összes free agent igazolás a kezdőbe érkezett, és csak azért nem az összes, mert például Rex Burkhead és Mike Gillislee egy posztra érkezett. Ha már őket hoztuk fel példának, jöjjenek először a támadók, ahol az említett két játékos közül az ex-billses Gillislee tűnik a befutónak az RB1 szerepre, de Burkhead megkaphatja a rövid yardos vagy goal line szituációkat, a Super Bowl hőse, James White pedig a passzjátékoknál kaphat rivaldafényt. Brandin Cooksért nem hiába áldozták fel az 1/32-es draftcetli, Julian Edelman túloldalán ő szerepelhet majd, míg Dwayne Allen a két tight endes felállásoknál kaphat szerepet, feltéve, ha Rob Gronkowski egészséges.

 

Védőoldalon a visszavonult Rob Ninkovich örökségébe léphet defensive end posztra Kony Ealy, akit a Pantherstől sikerült megszerezni egy pickcsere következtében, míg Lawrence Guy a rotációban kaphat lehetőséget a belső védőfalban. A Pariots 4-3-as alap védelmében helyet kap a Jetstől elküldött veterán linebacker, David Harris is, ám egy nickel felállást követően még nem tiszta, hogy ő vagy a másodéves Elandon Roberts lesz Dont’a Hightower párja a linebacker sorban. A legnagyobb igazolás, Stephon Gilmore pedig Logan Ryan helyét veheti át a secondaryben, de aligha lepődik meg bárki, hogy a legdrágább igazolás a kezdőben találja magát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!