Connect with us

Hír

“Talib és Chris ellen játszani áldás.”

A Denver Broncos elkapója, Emmanuel Sanders nem a tétmeccseken áll a legnagyobb kihívás elé, hanem az edzéseken. Sanders és a teljes Broncos jelenleg azon dolgozik, hogy egy év kihagyás után ismét rájátszásba jussanak, ehhez pedig leginkább a támadósornak kell minőségi fejlődést mutatnia a tavalyi évhez képest.

 

 

A Broncos védelme kiemelkedő az egész ligában, de különösen a secondary az, ami félelmetessé teszi a csapatot, Sandersnek (és a többi elkapónak) pedig keresve sem lehetne találni nehezebb feladatot, mint konstans megverni a liga legjobb CB párosát, Aqib Talibot és Chris Harrist. A velük való közös gyakorlás persze jobban segít a fejlődésben, így nem is csoda, hogy az elkapó áldásként éli meg, hogy Harrisék ellen kell bizonyítania edzésről edzésre.

Minden edzőtáborban vagy Talib vagy Chris ellen megyek. Azonban hiába van kinn a tábla, hogy ’No Fly Zone’, én mindig megpróbálok felszállni a magángépemmel. Ez nem kis kockázat és nyilván olykor megesik, hogy alkalmanként lezuhanok, de néha meg kifejezetten jól megy a repülés. Ilyenkor pedig a magasból nézek le rájuk és mondom nekik, hogy <Nézzétek fel srácok! Itt vagyok és esélyetek sincs megállítani!>. Ez pedig nagyszerű dolog. Két All-Pro cornerback ellen készülni nap, mint nap és megpróbálni megverni… kevés játékosnak adatik meg, hogy a liga legjobbjaival készüljön. Nekem igen, és ezért áldottnak gondolom a helyzetem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!