Connect with us

Hír

Tannehill szezonjáért imádkoznak

Azok után, hogy a Ravens, a Chargers vagy a Rams sorra veszti el kezdőjátékosait az edzőtáborok során, most Miamiban is sötét felhők jelentek meg az edzőpályájukon. Rövid időn belül két kulcsjátékosuk is megsérült.

 

 

A hét elején még a Dolphins futójáról, Jay Ajayiról szóltak a hírek, akit idő előtt le kellett vinni a pályáról. A vizsgálatok során kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett, ezért egy darabig nem vehet részt az edzéseken, ma azonban újabb csapás érte a támadósort. Ezúttal Ryan Tannehill számára ért véget hamarabb az edzés, aki egy non-contact sérülés miatt vonult le a pályáról, a bal lábát fájlalva.

 

https://twitter.com/JeffDarlington/status/893147596876906496

 

A riportok szerint a saját lábán ment be az öltözőbe, de mivel már tavaly is keresztszalag sérülést szenvedett a bal térdében a Cardinals elleni alapszakasz meccs során, nem nyugodtak a Dolphinsnál a kialakult helyzet miatt. Az MRI eredménye csütörtök délutánra várható.

 

A Dolphinsnál remélik a legjobbakat, de félnek a legrosszabbtól. Az első vizsgálatok nem voltak egyértelműek és most visszaüthet az, hogy a tavalyi részleges szalagszakadás után nem műtötték meg a térdét, csak őssejtes kezelést kapott. A jelenlegi opciók legjobbja (már ami a Dolphins szezonját illeti), hogy egy körülbelül hathetes pihenés vár rá és majd akkor meglátják, mi a helyzet, a legrosszabb pedig egy műtét, ami a teljes 2017-es idény kihagyását jelentené.

 

Jelenleg Matt Moore a cseréje, de nincs kizárva, hogy más játékos után néznek majd a piacon, például Colin Kaepernickre, aki talán a legjobb szabadügynök irányító jelenleg. Ugyanakkor egyes szakírók azt is pedzegetik, hogy Jay Cutlernél is bepróbálkoznának, hiszen Kaepernick nem éppen közönségkedvenc a Dolphinsnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!