Connect with us

Hír

Több csapat is akarta, végül a Jets szerezte meg a Patriots bukott cseréjét

Kony Ealy azon kevés játékosok egyike, akit Bill Belichick rossz cseréinek nevezhetünk. Ez azonban nem azt jelenti, hogy máshol nem lehet még hasznos játékos. A hírek szerint Ealy kivágása után több csapat – egészen pontosan hét – is érdeklőtt a defensive end iránt, akit végül a Jets szerzett meg.

 

 

A Kony Ealy cserét sokan vegyesen fogadták, ugyanis a játékosnak egy igazán jó mérkőzése volt, alapjáraton egy közepesen gyenge defensive endnek számított. A Patriots azonban pont az ilyen játékosokból szokott ligaverőket alkotni, ám ez most nem sikerült. Hibáztatni nem lehet őket érte, sokat nem adtak, nem jöhet be minden.

 

Visszatérve Ealy további sorsára, érdemes megemlíteni, hogy a Lions, a Cowboys, a Buccaneers, a Washington és a Cardinals is beadta az igényt Ealyre, csupa-csupa olyan név, ahova elférne még egy defensive end. A Jets rendelkezett azonban a legmagasabb waiver prioritással közülük, így hozzájuk vándorolt Ealy játékjoga. Érdekesség, hogy Sheldon Richardson, Ealy unokatestvére, így sokat segíthet neki a beilleszkedésben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!