Connect with us

Hír

Tramaine Brock aláírt a csoportriválishoz

Tramaine Brockot amint felmentették a vádak alól, rögtön az egyik legjobb szabadügynök cornerré vált a piacon, és sorban is álltak kegyeiért a csapatok. Végül nem volt hajlandó elhagyni az NFC Westet, de immáron egy csoportriválisnál készül a szezonra a korábbi 49ers játékos.

 

 

Brock tegnap egyezett meg a Seahawksszal egy 1 éves szerződésről, aminek a részletei egyelőre nem ismertek. A felek már áprilisban felvették a kapcsolatot egymással, pedig akkor még javában zajlott a vizsgálat a veterán cornerback ellen, így vélhetően ezért mondott ilyen hamar igent a Seahawks újabb megkeresésére. Mint ismert, Brockot a kedvese, egyben gyermeke édesanyja bántalmazásáért vették őrizetbe, majd nem sokkal később a 49ers ki is vágta őt, de a bíróság végül ejtette az ellene felhozott vádakat, így Brock előtt semmi jogi akadály nem állt a visszatérésére.

 

Brock 2010 óta profi, draftolatlanként került a ligába, és sokáig a 49ers egyik legjobb védőjátékosa volt. A Seahawsnak amúgy is hatalmas szüksége lenne egy azonnal bevethető és erősítést jelentő cornerre, hiszen Deshawn Shead és Jeremy Lane is sérüléssel bajlódik, így jobbára csak két újonc, Shaquil Griffin és Mike Tyson állt Pete Carrollék rendelkezésére. Bár papíron a visszatérése előtt nincs akadály, Elliott ügye után azért nem dőlnénk hátra a helyében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!