Connect with us

Hír

Tyrod Taylor egyelőre szenved

A tegnap 28 éves Taylor szülinapja nem igazán sikerült jól. Az edzőtábori hírek szerint Taylor nem érzi az új edzők sémáját és szenved a gyakorlatok során. Ez különösen rossz hír annak fényében, hogy lényegében 1 éves szerződése van, tehát fontos lenne bizonyítania a vezetőség számára.

 

 

Az új vezetőedző, Sean McDermott ugyanis nem élhet a múltban és biztos nem akarja elkövetni azt a hibát, hogy túlfizeti az irányítóját. Taylor egyébként meglepően jól teljesített tavaly, a hetedik legpontosabb irányító volt és a nyolcadik legjobb passer ratinget is megszerezte. Azt már korábban is tudtuk, hogy a lábai veszélyes fegyverek, de zsebirányítóként is képes volt fejlődni.

 

Nagy segítségére volt ebben a futójáték, amely a legjobbak közé tartozott a ligában, így nagy terheket vett le a QB válláról. Különösen szembetűnő Taylor nyomás alatti teljesítménye, az elmúlt két évben a pontossága egyaránt befért a legjobb nyolcba, ha szorongatták. Ugyanakkor még mindig nehéz elhinni róla, hogy stabil franchise irányító tud maradni, így óvatos vele a Bills vezetősége is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!