Connect with us

Hír

Új safetyvel erősödött a Texans légvédelme

Augusztusig kellett várni a Houston Texans első szabadügynök igazolására, aki a Jetstől kivágott Marcus Gilchrist lett. A sérülésből lábadozó 28 éves safety egy 1 éves szerződést kötött a Texansszal, akiknek kellett egy hozzá hasonló rutinos játékos az egységükbe.

 

 

Az AFC South tavalyi bajnokát inkább csak veszteség érte az offseason során mint nyereség, köszönhető annak, hogy idén nem nagyon volt pénzük költekezni, valamint olyan kulcsjátékosok távoztak a secondaryből, mint A.J. Bouye vagy Quintin Demps. A cornerback mélységgel nincs gond Houstonban, ellenben safety poszton már nem olyan bő a kínálat, de Gilchrist egy stabil mankót adhat a csapatnak ha esetleg valaki kidőlne a kezdőből.

 

Gilchrist az utóbbi 4 évben minden meccset végigjátszott egészen a tavalyi idény 13. hetéig, amikor is ínszalag szakadás miatt a partvonalon kívülre kényszerült a szezon hátralévő részére, és még mindig nem végezhet teljes értékű edzésmunkát emiatt, ráadásul a Jets tisztogatásának ő is áldozatául esett. Azonban ha a szezon kezdetére sikerülne teljesen felépülnie, azzal hatalmas segítséget nyújtana a Texansnak, hiszen a távozó Demps helyét akár egyből át is vehetné a free safety poszton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!