Connect with us

Hír

Újabb kezdő esett ki a Chargers védelméből

A Los Angeles Chargers továbbra is az egyik, ha nem a legszerencsétlenebb csapat az NFL-ben, már ami a sérüléseket illeti, ugyanis a vasárnapi Seattle Seahawks elleni preseason összecsapáson újabb kezdőjét veszítette el a csapat a linebacker Denzel Perryman személyében.

 

 

Perryman mindössze öt percet töltött a pályán, amikor az ötödik védő snapet követően megsérült és kocsival kellett levinni a pályáról. A Chargers megerősítette, hogy a játékos bokája sérült meg, valószínűleg 4-6 hét kihagyásra kell számítania, de az MRI vizsgálatok után pontosabban lehet megállapítani, hogy mégis mennyi időre lesz harcképtelen a középső linebacker.

Perryman évről évre válik egyre fontosabb alkotóelemmé a Chargers védelmében. A 2015-ös draft második körében elhozott játékos tavaly már 11 mérkőzésen szerepelt kezdőként a csapatban, ez alatt 71 tackle-t, 2 sacket és egy interceptiont szerzett.

Perryman mellett továbbra sem számíthat két frissen draftolt játékosára a csapat. Mike Williams múlt héten kezdte meg a rehabot hátsérülését követően, Forrest Lamp pedig valószínűleg az egész szezont kihagyja ACL szakadása miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!