Connect with us

Hír

Ütős a Seahawks edzőtábora

A Seattle Seahawks defensive endjét, Frank Clarkot elzavarták a csapat csütörtöki edzéséről, miután megütötte csapattársát, az offensive tackle Germain Ifedit.

Clark és Ifedi először csak verbálisan inzultálta egymást, majd ez csapott át tettlegességbe és fizikai konfrontációba. Ekkor Ifedin nem volt sisak, Clark arcon ütötte, ezt követően pedig alaposan egymásnak esett a két játékos.

 

 

A felek szétválasztását követően Ifedit a partvonal szélére zavarták. A csapat vezetőedzője, Pete Carroll megdöbbent a történtek láttán.

Elszomorít, amit ma néhány játékos művelt. A verekedésnek nincs helye a futballban. Nem a része a játéknak és a jövőben sem kéne hogy azzá váljon. Erre szigorúan ügyelünk, ezért is szomorú, hogy ez megtörténhetett. Tanulnunk kell az esetből és jobbá kell válnunk.

A csapat defensive endje, Michael Bennett is egyetért vezetőedzőjével:

Az edzőtábor idejére már mindenkiben túlteng a tesztoszteron. Mindenki arra vár, hogy kimenjen és harcoljon, erre pedig minden esélyt megragad. Néha egy kicsit elszalad velünk a ló, ezért kell meghúzni egy határvonalat. Azt hiszem ezt a határt, ma túlléptük. Meg kell beszélnünk a történteket és megtalálni azt a pontot, amin már nem szabad túllendülni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!