Connect with us

Hír

Vance Joseph simán bevállalna egy 70+ yardos mezőnygólt idén

A Broncos mester Vance Joseph arra a kérdésre, hogy megpróbálna-e egy rekordot jelentő mezőnygólt valamikor a szezonban, egyszerűen azt mondta: “Simán. Bármit megtennénk, amivel meccseket nyerhetünk”.

 

 

Ez a magabiztosság onnan jött, hogy a Broncos rúgó Brandon McManus bevágott egy 73 yardos mezőnygólt a pénteki edzésen, és ha úgy adódik szívesen megpróbálkozna egy hasonló rúgással élesben is. Ráadásul Denverben, egy mérföld magasan ez nem is annyira lehetetlen, hisz a jelenlegi, 64 yardos rekordot is egy korábbi Broncos rúgó (Matt Prater) tartja.

 

McManusnak egyébként még 60 yardos mezőnygólja sincs. Három éve a Broncos játékosa, ez idő alatt 82 kísérletből 68-at értékesített (82,9 százalék), a leghosszabb rúgása pedig mindössze 57 yardos volt éles meccsen. Ez 7 yarddal kevesebb, mint az eddigi rekord, illetve 16 yardra van az edzésen bemutatott 73 yardos rúgástól. Elméletileg persze nem lehetetlen, a félidő végén akár meg is lehet kockáztatni egy rúgást, de azért meglepő lenne, ha pont McManus döntené meg a rekordot (Justin Tuckerre érdemesebb lenne fogadni).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!