Connect with us

Hír

Veterán tackle-lel erősíti támadófalát a Ravens

Austin Howard oaklandi szavatossága júliusban lejárt, azonban az élet úgy hozta, hogy nem sokáig volt munkanélküli az offensive tackle, ugyanis a Baltimore Ravens három évre szóló szerződést ajánlott a játékosnak, amit utóbbi alá is írt.

 

 

A szerződés összesen 16 millió dollárról szól, Howard az első évében 5.5 milliót vághat zsebre és minden év végén csapatopciót foglal magába a szerződés. A Baltimore mellett a Houston is erősen érdeklődött a tackle iránt, aki végül inkább Joe Flacco védelmét választotta.

Howardot július 28-án vágta ki a Raiders, három Oaklandben eltöltött szezont követően. 2014-ben 5 éves szerződést írtak alá a felek, de a játékos sérülékenysége és a rosteren történt változások (Marshall Newhouse megszerzése) következtében létszámfelettivé vált.

A poszt mélyítése racionális döntés volt a Ravens részéről, ugyanis azt követően, hogy Ricky Wagner Detroitba szerződött, annak a James Hurstnek kellett volna átvennie a kezdő pozíciót, aki eddig mindössze 16 alkalommal volt kezdő, a hátsérüléssel bajlódó Flacconak pedig nem is hiányzik más, mint hogy a rutintalanság miatt romoljon az állapota.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!