Connect with us

Hír

Vic Beasley legendák segítségével lenne jobb

Vic Beasley tavaly az élen végzett szerzett sackek terén, de ő is jól tudja, hogy van még mit fejlődnie. Annál is inkább, mert szép ez a nagy sack szám, de ezt a sok zsákolást mindössze 45 nyomásgyakorlásból szerezte, ami 388 pass rush snap alatt nem egy hatalmas szám.

 

 

Az más kérdés, hogy nyomásgyakorlásai nagy részéből sacket szerzett, ennél a hatékonyságnál pedig egyedül Dwight Freeney volt jobb. Látszik tehát, hogy több nyomást kellene generálnia, a futásvédekezéséről pedig még nem is beszéltünk. Ebben ugyanis inkább átlagos, mint jó teljesítményt nyújtott. Nem túl nagy meglepetés, ha a sack leader is fejlődni szeretne. Ennek érdekében DeMarcus Ware segítségével tanult, akivel Von Miller pass rushereknek szervezett eseményén találkozott. Beasley elsődleges célja az első lépés és a robbanékonyság fejlesztése, de sokat beszéltek a játék taktikai oldaláról is.

 

Egy biztos, a megérdemelt sack király elismerést nem lesz könnyű megvédeni, de az építkező Falcons defense-ben lesz lehetősége fejlődni és domborítani. Hatalmas szerep lehet abban, hogy a tavalyi Super Bowl menetelést meg tudja ismételni a csapata.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások