Connect with us

Hír

Wentz nem boldog Matthews elcserélése miatt

Sokan még mindig a pénteki megatrade sokkhatása alatt vannak, köztük van az Eagles irányítója, Carson Wentz is, aki ezzel elvesztette egyik legjobb cimboráját a csapaton belül. Emiatt természetesen nem örül Howie Roseman döntésének, de hát ilyen a futball, kedves Carson.

 

 

Elég kemény ami történt, de ketté kell választani az érzelmet a profizmustól, ez egy ilyen sport. A vezetőségnek az utóbbi oldalról kell megközelítenie a dolgokat, és ha ők úgy gondolták, hogy ez így a helyes, akkor biztos úgy van, hiszen remek szakemberek dolgoznak nálunk. Ők a csapat nézeteit helyezik előtérbe, emiatt nincs okunk kifogásolni a döntésüket. Ugyanakkor nehéz lesz az ő öltözői jelenlétét pótolni.

– mondta Wentz.

 

A másodéves irányító négy másik csapattársával együtt még egy utolsó vacsorára meghívták Jordan Matthewst péntek este, mielőtt még Buffalóba utazott volna az új csapatához. A vendégek között volt Zach Ertz is, aki nagyon érzelemdúsnak titulálta az eseményt, hiszen a jelenlévőkhöz nagyon közel állt a negyedéves elkapó. A főedző Doug Pederson viszont tisztában van az ilyen dolgok menetével és miértjével, valamint pontosan tudja, hogy az ő feladata a GM által összerakott keretből kihozni a legtöbbet.

 

Játékoskarrierem során már találkoztam ehhez hasonló döntésekkel, ezt el kell fogadni mindenkinek, aki profinak áll. A vezetőség alaposan megvitatta a helyzetet, és ők erre a döntésre jutottak, innentől nincs más hátra, mint haladni a megkezdett úton, immár egy új játékossal egy régi helyett, mert ez egy ilyen biznisz. Valakit jobban letaglózott, valaki csak vállat von, embere válogatja, ki hogyan éli meg. Viszont nekem nem az a feladatom, hogy ezen lamentáljak, hanem hogy a rendelkezésemre álló kerettel a csúcsra jussak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!