Connect with us

Hír

Wilson elvesztette vakoldalának őrzőjét

Ugyan az előszezon-meccsek sok szempontból értelmetlenek, azonban sok olyan sérülés történik, ami nagy befolyással lehet a csapatok alapszakaszbeli teljesítményére is. Ilyen történt az éjszaka, vagy inkább magyar idő szerint a hajnal folyamán is, amikor a Seahawks bal oldali tackle-jét, George Fantot kellett kiskocsival levinni a pályáról és mint a reggeli vizsgálatok kimutatták, elszakadt a térdszalagja, ezáltal műteni kell és minden bizonnyal kihagyni kényszerül az egész évet.

 

 

Mindez egy nappal azután történt, hogy hivatalosan is kinevezték a csapat első számú left tackle-jének, aki kezdőként kezdte volna meg 2017-es alapszakaszt. A korábbi kosárlabda-játékos közel 10 kilót szedett magára a holtszezonban, hogy “belenőjön” a szerepbe. Fant tavaly a PFF értékelései szerint konkrétan a legrosszabb tackle volt a ligában, 76. a 76 kvalifikáló játékos közül, azt viszont tegyük hozzá, hogy egyértelmű projekt-játékosként tekintett rá a Seahawks is eddig és egész jól mutatott az előszezonban sérüléséig.

 

Fant kiesése a legtöbb csapatnál nem lenne hatalmas tragédia, azonban a Seahawks fala így is romokban hever és mégis csak egy kezdő LT-ről van szó, aki a fejlődés jeleit mutatta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!