Connect with us

Hír

Winston Kizernek: “Légy türelmes!”

Kijött a Hard Knocks sorozat legújabb része, amiben benne van a Buccaneers Browns ellen lejátszott előszezon találkozója is, ahol Jameis Winston és a Clevelandben a meccs utáni pár nappal kinevezett kezdőirányító, DeShone Kizer váltott néhány szót a mérkőzés után. Winston néhány jó tanáccsal illette újonc kollégáját, aminek a lényege az volt, hogy legyen türelmes.

 

 

A türelem a legegyszerűbb módja a fejlődésednek, vágod? Fogadd meg a szavaim, mert én nem tartottam be, pedig nagyon jó tanács. Hallgass az edződre, Hue Jackson egy remek szakember, hagyd hogy ő vezessen a sikerek felé, és ne makacsold meg magad! Hiába tudnál ágyúkat dobálni, néha engedd el. Tehetséges és áldott vagy, fogadd meg a tanácsom, csak türelem, és tedd amit tenned kell!

– mondta Winston.

 

Winston nem hiába mondja a türelmet, ugyanis a döntéshozatala borzasztó még mindig, amin nagyon sokat kell fejleszteni, részben a türelem hiánya miatt. Sokan kételkednek is abban, hogy ő tényleg igazi 1/1-es tehetség volt-e, hiszen eddig nem tudott kiemelkedőt nyújtani a ligában, az interceptionök pedig benne vannak a játékában. Talán majd most, ezzel a felturbózott támadósorral megmutathatja a kritikusainak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!