Connect with us

Hír

Zach Zenner orvosi kutatást publikálhat az év végén

Az NFL tele van színes egyéniségekkel, akikről a nyaralásuk során csupa érdekes vagy vicces sztorit tudhatunk meg. Valaki sokat utazik a világ legegzotikusabb tájaira, valaki különböző őrült hobbiknak hódol, valaki csak egyszerűen kipiheni a fáradalmas edzéseket távol a világtól, míg valaki a családjával tölti a foci nélküli napokat. Zach Zenner azonban egyik csoportba sem tartozik, ő ugyanis egy detroiti kórházban végez kutatásokat, aminek az eredményét az év végén publikálni is fogja.

 

 

Zenner egy három fős kutatócsoport tagja, tanulmánya a só, fruktóz és glükóz étrendek magas vérnyomású mellékhatásáról szól, mindezt úgy, hogy ő még nem orvostan hallgató. Zennert ugyanis megkereste egy South Dakotai-i orvosi egyetem, azonban ő az NFL pályafutást választotta, de az orvostudományról így sem mondott le. Az orvosok le vannak nyűgözve Zenner hozzáállásától, és hogy mennyi munkát tesz a kutatásba, és ha sikerül publikálnia, akkor óriási lépést tehet a későbbi kutatókarrierjében, aminek az alapja a publikálás.

 

Ez egy nagyon izgalmas szakasza az életemnek, hiszen nem mindennap kap az ember lehetőséget arra, hogy ilyen körülmények között végezhessen kutatást, amiről publikálhat is. Nagyon sok munkát öltem bele a pályafutásom mellett, így képzeletben megveregetem a saját vállamat, de a családom és a barátaim is büszkék rám.

– mondta a Lions futója.

 

Zenner kutatását egyébként a magas vérnyomás és cukorbetegség megelőzésére is felhasználhatják, valamint kialakíthat a betegségben szenvedők számára egy olyan étrendet, amivel csökkenthetők a mellékhatások.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!