Connect with us

Hír

A Packers a szurkolók segítségét kéri a himnusz alatt

Donald Trump nyilatkozata még mindig téma az Amerikai Egyesült Államokban, és a múlt hétvégén láthattuk, hogy megannyi csapat és tulajdonos nem ért egyet az elnök kijelentésével. Sok csapat játékosa – köztük a tulajdonossal – összekulcsolt karokkal állt a himnusz alatt, biztosítva ezzel, hogy kiállnak egymásért. A Packers azonban odáig ment, hogy a szurkolókat is szeretné erre rábírni.

 

 

A Packers a nagy rivális Bears ellen lép pályára a Lambeau Fielden egy TNF keretein belül, a himnusz alatt pedig minden játékos és stábtag összekulcsolt karokkal fog állni az amerikai nemzeti himnusz alatt. Az ESPN újságírója, Rob Demovsky szerint azok is így tesznek, akik a Bengals elleni találkozó előtt térdre rogyva hallgatták végig a himnuszt, mint például Lance Kendricks vagy Martellus Bennett. A játékosok azonban szeretnék, ha nem csak a játékosok és a személyzet, de a szurkolók is így tennének.

 

Csütörtök este sok-sok különböző ember fog egyként állni a himnusz alatt, mert hiába különböznek, egy dolog közös bennük: mind olyanok, akik segíteni akarnak egymáson, a társadalmon és az országon egyaránt, és jobb hellyé szeretnék tenni a világot. Így szeretnénk tisztelegni azok előtt, akik segítettek megépíteni ezt az országot a történelem során, és megmutatni, hogy mi képesek vagyunk ezt még jobbá és szebbé tenni. Ezért szeretnénk megkérni, hogy amennyiben velünk tartasz csütörtök este, karold át a melletted álló személyt, bárhol is legyél, legyen az idegen, barát vagy családtag, megmutatva, hogy egységesek és egyenlők vagyunk.

– állt a játékosok által kiadott közleményben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!