Connect with us

Hír

A Raidersnél örülnek, hogy a régi Beast Mode-ot láthatták

Marshawn Lynch bemutatkozott a Raidersben, és nem is sült el rosszul a debütálása. Bár sokan – köztük én is – szkeptikusak voltak a visszatérésével kapcsolatban, eddig semmi panasz nem lehet a játéka kapcsán. Csapattársaik is így érzik, és örülnek, hogy az a Beast Mode tért vissza, aki a Seahawks támadójátékában kulcsszerepet játszott.

 

 

Derek Carr és Amari Cooper fejezte ki örömét Lynch játéka kapcsán. Mindketten örülnek, hogy ilyen segítséget kapott az offense, és hogy Lynchen semennyire nem látszik a másfél év kihagyás. Carr elintézte annyiban, hogy „Marshawn az Marshawn”, Cooper pedig azt mondta, hogy

 

Ugyanazokat az érzéseket éltem át a pályán, mint amikor egyetemistaként a TV előtt ülve láttam őt játszani. Amikor hozzá kerül a labda, mindenki csak rá figyel, mert akkor valami csodát láthatnak. Furcsa volt ezt immáron a pályán is megélni, lenyűgöző volt tapasztalni azt az energiát, amit minden egyes futásába beletesz.

 

Lynch 18-szor kapta a kezébe a labdát, amiből 76 yardot hozott össze, vagyis 4,22-es yard/carry átlaggal hozta le a találkozót, ami a Titans jónak mondható futás elleni védelme ellen egyáltalán nem rossz mutató, valamint volt egy elkapása 16 yardért. Ám senkit nem ez foglalkoztat, hanem az a jelenetsor, ahol seggre ülteti a nála jóval nehezebb Jurrell Casey-t, vagy ahogy izmozik a megannyi pufifánk között, és nem lehet földre vinni. Ha továbbra is ezt a szintet tudja tartani, azzal még tovább repítheti a Raiders már tavaly sem gyenge támadósorát.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások