Connect with us

Hír

A Seahawks újonca számít arra, hogy Rodgers megsorozza őt labdákkal

Bár sokat ment a találgatás arról, ki egészítheti ki a Legion of Boomot Richard Sherman túloldalán, a befutó az újonc Shaq Griffin lehet. Természetesen tisztában van azzal, hogy ez mivel jár: a világ összes irányítója felé fogja dobni a labdákat a klasszis csapattársa helyett, kezdve vasárnap Aaron Rodgersszel. Ő azonban már felkészült erre.

 

 

Nagyon jól tudom, hogy az én oldalamat fogja nagyrészt megcélozni a passzaival, de ezt az edzői stáb is tudja, és remekül készítettek fel erre a kihívásra. Az edzéseinken számtalanszor gyakoroljuk, hogy csak felém szállnak a passzok, pedig már néha a földig lóg a nyelve, annyira fáradt vagyok, de az edzők nem hagynak pihenni, remek munkát végeznek. Az ellenfeleink irányítói sem lesznek elnézőek, így nekik sem szabad annak lenni. Úgy érzem egész jól kezeltem a helyzetet, és egyre jobban megy a játék ekkora nyomás alatt, szóval abszolút készen állok az előttem álló feladatra!

 

Sokáig úgy tűnt, hogy Jeremy Lane lesz majd Sherman túloldalán, ám előbb kisebb sérülések hátráltatták a felkészülését, majd el is akarták cserélni, de végül maradt. Most azonban kénytelen lesz bemozogni nickel cornernek, így az újonc Griffiné marad a teljes jobboldal, de vélhetően Earl Thomastól hathatós támogatást fog kapni. Csapattársa, és egyben gyakorló partnere, Doug Baldwin nem aggódik a fiatal játékosért, elmondása szerint úgy őrzi őt edzéseken, mintha már egy 10 éve profi játékos fogná.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!