Connect with us

Hír

A valaha volt legmelegebb idő lesz a Fagyott Tundrán vasárnap

Donald Trump ma nagyot ment az NFL berkeiben, de most egy másik korábban bemondott baromsága üthet vissza, miszerint a klímaváltozás az marhaság. A Lambeau Field történelmének legmelegebb hőmérséklete várható ugyanis a Bengals elleni vasárnapi meccsen az előrejelzések szerint.

 

 

A legendás stadionban eddig egy 1963. október 6-án lejátszott Los Angeles Rams elleni meccsen mérték a legmagasabb hőmérsékletet, méghozzá 84 °F-t (28,8 °C-t). Az időjárás előrejelzések szerint vasárnap még ennél is melegebb várható Green Bay-ben, a meccs kezdésére 88 °F-t (31,11 °C-t) jósolnak, amivel megdőlne a korábbi melegrekord. Bármennyire is gondolnánk, ez nem jelent rosszat a Packersnek!

 

A már említett Rams elleni meccsen ugyanis 42-10 arányban győzedelmeskedtek, ahogy győzelem született 2002. szeptember 8-án az Atlanta Falcons ellen (37-34) is, amikor hasonló melegben kellett pályára lépniük a Lambeaun, akkor 83 °F-t (28,33 °C-t) mértek a hőmérők. A forróság ellenére arra biztatja szurkolóit a csapat, hogy jöjjenek csak téli kabátokban, mert a stadion körül konténereket helyeztek el, amibe ezeket a dzsekiket gyűjtik, és a rászorulóknak adományozzák őket.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!