Connect with us

Hír

A Vikings kivágta Alex Boone-t

Alex Boone-t tavaly igazolta le a Vikings, mint a szabadügynökpiac és a liga egyik legjobb guardját. Ennek ellenére most kivágták, mindössze 3,3 millió dollárt spórolva.

 

 

Érthetetlen Boone kivágása, mert bár a Vikings támadófala borzalmas volt, az nem a 49ers korábbi játékosának hibája miatt. Igaz, futásblokkolásban ő sem volt valami jó, de legalább Sam Bradfordot jól védte, miközben a támadófal egyik, ha nem a legjobb játékosa volt. Most viszont ott tart a csapat, hogy nem igazán van tapasztalt játékos a posztra, a legnagyobb esélyes a másodéves, de újoncként borzalmasan játszó Nick Easton. Ezzel pedig négy új kezdő támadófalembere lenne a Vikingsnak tavalyhoz képest.

 

Ami Boone-t illeti, ő 2009-ben draftolatlanként került a ligába, és bár a liga nem jutalmazta Pro Bowl vagy All-Pro címekkel, egy nagyon jó kis guardnak számított mindig is. Nem véletlenül kapott a Vikingstől tavaly egy 4 éves, 36,8 millió dolláros szerződést. Vélhetően nem marad sokáig csapat nélkül, hisz rengeteg támadófal van a ligában, ahol simán kezdő lehetne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!