Connect with us

Hír

Allen Robinson szezonjának vége!

Bár óriási kiütést mért a Houston Texansra a Jacksonville Jaguars, a győzelem nem járt áldozatok nélkül, ami Blake Bortles számára sem örömhír. Legjobb elkapója, Allen Robinson ugyanis már az első negyedben kidőlt a teljes 2017-es szezonra.

 

 

Allen Robinson az első negyedben feküdt tehetetlenül a földön, amiből már lehetett sejteni, hogy nagy a baj. Később hivatalos források is megerősítették: a fiatal elkapónak ACL-szakadása van, vagyis számára alig hogy elkezdődött, már véget is ért a szezon. Robinsonnak ráadásul lett volna oka bizonyítani, hiszen újonc szerződésének utolsó évébe lépve egy, a 2015-ös szezonhoz hasonló számokat produkáló idényre lett volna szüksége a nagy gázsi érdekében.

 

A Jaguars ezzel a preseasonben parádézó Dede Westbrook mellé egy újabb elkapót vesztett el a palettáról, aminek Blake Bortles nem örül. Ugyanis nem csak Robinsonnak, de neki is lenne oka bizonyítani, ha már csak azért kapta meg a kezdőt, mert Chad Henne még nála is bénábban teljesített az előszezon során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!