Connect with us

Hír

Andrew Luck a 6. hétre térhet vissza

Bár a Colts szurkolói győzelemnek örülhettek a hétvégén, sokkal nyugodtabbak lennének, ha a csapat franchise irányítója visszatérne. Nos, jó hírünk van a számukra, Luckot ugyanis a Titans elleni 6. heti csoportrangadóra jó eséllyel visszakaphatják.

 

 

A preseason végeztével még arról szóltak a riportok, hogy október elejére visszatérhet (ezért sem tették a PUP listára), de a friss jelentések szerint ez még két hetet tolódhat. Luck ugyanis csak most kezd el majd edzésekre járni, és kell legalább két hét, hogy újra formába hozzák a műtétét követően, na meg lehet nem okos gondolat egyből a Seahawks ellen bedobni. A Colts részéről nem erősítették meg a visszatérés dátumát, de az a tény, hogy már elkezdhet edzeni, bizakodásra adhat okot, és sok kinti szakíró szerint ez a 6. héten meg is történhet.

 

Luck helyét előbb Scott Tolzien, majd a Patriotstól egy csere keretein belül megszerzett Jacoby Brissett vette át, utóbbi vezetésével sikerült két vállra fektetni a Brownst a hétvégén, megszerezve a Colts első győzelmét a 2017-es idényben. Mivel még nem játszottak csoportmeccset, így az 1-2-es mérleg ellenére nincsenek reménytelen helyzetben a folytatást illetően, és ez Luck lehetséges visszatéréséig nem is fog változni. A következő két fordulóban ugyanis a Seahawks és a 49ers ellen lépnek pályára, és mire beindulnak a csoportmeccsek, addigra visszakaphatják irányítójukat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!