Connect with us

Hír

AP érzi az erőt

Adrian Peterson a Liga egyik legjobb futója volt és a magabiztossága még mindig a régi. A Saintshez idén igazoló játékosnak a jó teljesítményre szüksége is lesz. A csapatok nem valószínű, hogy újabb lehetőséget adnának egy ennyit sérült, öregedő játékosnak.

Mindig is viccesnek találtam, ahogy emberek azt mondják, hogy ’ Ő is romlani fog, mert ez és ez a játékos is romlott ilyen idősen’. Mintha elfelejtették volna, hogy amikor ki kellett ülnöm egy teljes évet, visszatértem és vezettem a ligát futott yardokban.

AP biztosan mindent meg fog tenni, hogy rácáfoljon a közvéleményre, de lássuk be, a statisztikák nem mellette szólnak:

Mindazáltal lehet ráció abban, mait mond. Lássunk csak néhány érvet erre:

  1. A Saints (Brees miatt) rendelkezik a Liga egyik legjobban passzoló támadósorával. Ebből következik, hogy a védelmek elsősorban erre készülnek így megteremtve a hatékony futás feltételét.
  2. Több jó futója is van a csapatnak. Így pedig nem neki kell vállalni az összes futást. A lassuló regenerálódásának pedig sokat segít, ha a következő hétre nem +25 carry terhelését kell kihevernie.
  3. Mert Peterson tehetséges és tapasztalt. Ismeri a játék szinte minden részletét. Nem véletlenül lett MVP ’12-ben.

Természetesen nem könnyű 32 évesen két nagyon komoly térdműtét után elit formát hozni, de ha valakinek ilyen helyzetből ez lehetséges, akkor az All Day.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!