Connect with us

Hír

Az egyetlen ember, aki örül egy rövid hétnek

Az NFL játékosok szerint nincs is annál rosszabb, mint amikor vasárnapot követően csütörtök esti rangadót kell játszanod. Nincs elég időd kipihenni az előző forduló fáradalmait, és a felkészülést is szűkre szabja. Van azonban valaki, aki örül ennek, méghozzá elég egyszerű okokból.

 

 

Így hamarabb kijavíthatom a hibámat!

– ezt Marcus Cooper, a Bears cornerbackje mondta. Ahogy azt a fenti videóban láthatjátok, Cooper nyomott egy DeSean Jacksont, vagyis a célterület előtt elkezdett ünnepelni, aminek hála Vance McDonald utolérte, kiütötte a kezéből a labdát, ami végül az endzone-ból is kigurult. Ám miután volt egy büntetés, amivel nem érhet véget a negyed, a touchback helyett a Steelers 1 yardosáról jöhetett a Bears, de ott egy false start büntetés miatt hátrébb mentek 4 yardot, és végül mezőnygólra álltak fel. Így lett a biztos 6 pontból csak 3, de Cooper szeretne bizonyítani a szurkolóknak.

 

Ami történt, megtörtént. Néha egyszer fent, egyszer pedig lent vagy, néha a szurkolók éltetik a neved, máskor átkozzák azt. Most ez egy ilyen időszak, ezt el kell fogadni. Viszont a rövid hétnek hála így már csütörtök este bizonyíthatok, méghozzá a nagy rivális Green Bay Packers ellen! Jelenleg csak erre koncentrálok most, minden mást kizárok az életemből.

 

John Foxot is megkérdezték, hogy lesz-e valami szankció a játékos ostobasága felé, de azt mondta, hogy Cooper túl fontos eleme a csapatnak ahhoz, hogy csak úgy leültesse a padra, és reméli enélkül is tanul a hibájából.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!