Connect with us

Érdekességek

Az egyik legőrültebb negyedik negyed a történelemben

Volt már pár óriási negyedik negyedes teljesítmény az NFL-ben, legutóbb épp a Super Bowl győztes Patriots mutatott be egy hatalmas feltámadást. Azonban, ha szeptember 30-a, akkor Detroit Lions. 10 évvel ezelőtt a csapat 34 pontot szerzett a Bears ellen a negyedik negyedben.

 

 

A Bears 13-3-ra vezetett Deroitban, amikor elkezdődött a negyedik negyed. A Lions rögtön szerzett egy passzolt TD-t, majd utána egy pick6-szel átvették a vezetést (+14 pont, 13-17). Persze a Bears is a pályán volt, Devin Hester például szerzett egy kick return TD-t, amivel máris a Bears vezetett. Mindez három perc alatt, három drive-ból történt.

 

Ezután jött még egy Lions passzolt TD, majd pedig a változatosság kedvéért egy futott is, három perccel a meccs vége előtt, bár az extra pont kimaradt (+27 pont, 20-30). A Bears ezután még szerzett egy TD-t, majd 52 másodperccel a meccs vége előtt onside kick-kel próbálkoztak. A labdát azonban a Lions szerezte meg és vissza is hordta a célterületre. Így végül 34 pontot szerzett a csapat 15 perc alatt és 27-37-re megnyerte a mérkőzést (a 34 pont a negyedik negyedben egyébként NFL rekord!).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!