Connect with us

Hír

Az NFL is áldását adta Martavis Bryantre, most már pályára léphet

Egy gonddal kevesebb Pittsburghben! Ugyan már pedzegették pár héttel ezelőtt, hogy Martavis Bryant eltiltását semmissé fogja tenni a Liga az első hétre, hivatalos közlemény még nem született erről. Egészen mostanáig!

 

 

A fiatal elkapót tiltott szerek használata miatt meszelte el az NFL a teljes 2016-os szezonra, de feltételesen visszaengedték a nyár során. Ahhoz, hogy teljesen megszüntessék az eltiltását, számos orvosi teszten kellett részt vennie, hogy bizonyítsa, többé már nem él a Liga által tiltott szerekkel. Bryant rendszeresen járt ezekre a kezelésekre, és mindvégig tiszta volt, így a liga most már hivatalosan is zöld utat adott a pályára lépésére.

 

Amikor a Killer Bees a negyedik ‘B’-vel is kibővült 2014-ben és 2015-ben, akkor elképesztő pusztítást végeztek az ellenfél védelmein, most hasonló célt tűzött ki maga elé a Ben Roethlisberger vezette támadósor. Bryant két szezont játszott az NFL-ben, ezek alatt átlagosan 17,3 yardot hozott elkapásonként, illetve összesen 14 elkapott hatpontos fűződik a nevéhez.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!