Connect with us

Hír

Az NFL vissza akarja költöztetni a Chargerst San Diegoba?

Don Banks, nyugati parti sportújságíró, arról beszélt egy rádióműsorban, hogy a ligában arról suttognak: vissza kell kényszeríteni a Chargerst San Diegoba. Olyannyira szörnyen kezdtek ők és a Rams is, hogy jelenleg a legkevésbé sem nevezhető hatékonynak a piacok lefedettsége. A Rams viszont előbb volt ott, hagyományosan Los Angeles-i csapat, és jobb is a játékuk jelenleg. Banks elmondása szerint a tulajdonosok támogatták az átköltözésüket, igaz sokan (mint Goodell) nem értettek vele egyet. Azonban most annyira rosszul áll a szénájuk, hogy bármely lehetőséget megragadnának, ami visszasegíti a ligát a San Diego-i szurkolókhoz, és elkezdtek összezárni a Spanos-családdal szemben.

 

 

Igen, szerintem már erről beszélnek. Még nem értük el a fordulópontot, ahonnan nincs visszaút, de már arról beszélnek az emberek, hogy mi a kisebb rossz.

A valóságot nem ismerhetjük pontosan, de az, hogy a Chargers nem tudja megtölteni a 27.000 fős stadiont hazai szurkolókkal, és hogy a harmadik héten ilyen pletykák terjednek, nagyon nem jó előjel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!