Connect with us

Hír

Baldwin: Megvan a tehetség a falban, csak be kell érniük

Doug Baldwin és a Seahawks támadósora számára nem sikerült túl emlékezetesre az évadnyitó mérkőzés, hiszen a Green Bay Packers védelme folyamatosan nyomás alatt tartotta Russell Wilsont a pocsék támadófal miatt, ami alaposan megnehezítette a játékát. Baldwin szerint azonban ez nem lesz mindig így, és idővel beérhet ez a támadófal.

 

 

Wilsonnak nem volt könnyű estéje, hála a borzasztóan teljesítő O-Line-nak. 33-szor hívtak passzjátékot a mérkőzés során, és ezek során 13-szor helyeztek nyomást Wilsonra, köztük 3 sack és 3 QB hit is található. Futójátékoknál sem volt jobb a helyzet, mindössze 3,53-as yard/carryt átlagoltak a futók, ami szintén nem a legjobb statisztika. Ne csodálkozzunk tehát, hogy döcögött a támadósor, és csak Wilson zsenijén múlt, hogy párszor azért előre tudtak jutni, de TD-t nem szereztek. Baldwin azonban megvédte csapattársait, és szerinte idővel jó lesz majd ez az egység.

 

A támadófalunk célkeresztbe került a meccsünk után, de én szeretném megvédeni őket. Dom Capers nagyszerű munkát végzett ellenünk, remekül szerepelt a Packers védelme, de nem szolgáltak rá a srácok ennyi kritikára. Mind tudjuk, hogy lenne még hova fejlődni, és szerintem fogunk is. Megvan bennük a tehetség, mert ne feledjük, sokan még az újonc szerződésük alatt játszanak. Higgyék el nekem, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok minden egyes edzésen, hogy összekovácsolódjanak, de a jó munkához idő kell.

 

Tavaly Wilson szinte egész évben küszködött kisebb sérülésekkel, és ez gyakran meglátszott a játékán is, ezt mindenképp szeretnék elkerülni idén Seattle-ben. Ehhez viszont tényleg nem ártana, ha legalább a felére csökkentenék a nyomások engedésének számát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!