Connect with us

Hír

Bell már ki van éhezve egy nagy játékra

Valószínűleg a fantasy ligák 80%-ban Bell és DJ kelt el az első két helyen. Így a fantasy ligák nagy százalékában most heves szitkozódás folyik, ugyanis a két játékos egyelőre nem hozta meg a kívánt hatást. DJ megsérült, így ő nem is fogja, de Belltől is várjuk az igazán nagy meccset.

 

 

A fantasy ligák teljesítménye pedig szoros összhangban van a játékosok valós teljesítményével, így Bell a való életben sem lehet boldog. Konkrétan alig várja, hogy végre elszabadulhasson egyszer és jöjjön egy nagy játék

 

Jönni fog. Jönni fog egy robbanás. Nem történt még ugyan meg, de az elmúlt meccsen háromszor is majdnem elmentem. Volt egy screen játék, majdnem meglógtam, de megcsinálták a szerelést. Két meccsünk volt még csak, filmezni fogunk és készen fogunk állni a jövő hétre.

 

Bell az első meccsen szigorú pórázon volt és nem volt sok labdacipelése, de a második mérkőzésen már 27 lehetősége is volt, az elkapásokat nem számolva. Bell tehát folyamatosan kapja vissza a régi terhelést, ennek pedig csak egy következménye lehet. Előbb-utóbb jönni fog a nagy játék.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!