Connect with us

Hír

Booo – kifütyülték Daltont a vereség után

Az első forduló egyik legnagyobb meglepetésének számított, hogy a Ravens lemosta a pályáról a Bengalst, amiben jelentős szerepe volt Andy Dalton játékának is. A közönség persze kinyilvánította a véleményét a mérkőzés után.

A mérkőzés után több szurkoló igyekezett a lelátóról építő jellegű meglátásait közölni az irányítóval:

Szar vagy!

 

Vissza akarom kapni Carsont!

hallatszik a mérkőzés után készült videófelvételeken. Dalton sisakját magán hagyva kocogott be az öltözőbe. A mérkőzés után elismerte, hogy a játékával esélyt sem adott csapatának a Ravens ellen. Van mit javítania, ami különösen nehéz lesz úgy, hogy csütörtök éjjel a Texans ellen már pályára is kell lépnie.

Az irányítót – és Marwin Lewis vezetőedzőt – sok kritika érte a folyamatos playoff-felsülésekért. Ha zuhan a csapat teljesítménye, nem kizárt hogy fejek fognak hullani, egy esetleges új vezetőség újjáépítő tevékenysége pedig akár Daltont is elkaszálhatja, bár jelenleg ez még messze lehet.

Dalton a mérkőzésen 5 labdát vesztett, ebből négyet interceptionként, egyet pedig fumble-ként. Teljesítménye borzalmas volt, és -3 (!) pontot ért fantasyben. Egy perc néma csend az őt birtokló fantasy tulajdonosokért….

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!