Connect with us

Hír

Brady: Ismerem a kockázatokat

A holtszezonban, egy interjúban az aggódó feleség nyíltan beszélt férje agyrázkódásairól. Most az érintett is megszólalt.

Megértem a kockázatokat, amik a játékunk fizikális természetéből adódnak

A Patriots szupersztárja a 2008-as térsérülése óta nem hagyott ki sérülés miatt egyetlen egy meccset sem. Ezen időszak alatt 124 alapszakasz és 17 rájátszás meccset játszott (mindet kezdőként). Ennyi időt agyrázkódás nélkül lejátszani egyszerűen képtelenség.

A CBS reggeli műsorában megkérdezték a regnáló bajnokot, hogy mit gondol arról, hogy az eddig vizsgált 111 agyból 110 esetben találták meg a hírhedt CTE (krónikus traumatikus enkefalopátia) jeleit.

Nem tudom, hogy mit tartogat a jövő és nem teszek úgy, mintha meg tudnám jósolni. Mindent tőlem telhetőt meg fogok tenni az egészségem érdekében, hiszen most vasárnap is ütéseket fogok kapni.

Brady nagyon híres az egészségtudatos életviteléről, ami az étkezésétől kezdve az edzésmódszerén át az alvásig mindenre kiterjed. A most negyven éves irányító remélhetőleg nem csak a karrierje meghosszabbításában, hanem annak hosszú távú káros hatásainak elkerülésében is úttörő lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!