Connect with us

Hír

BREAKING: Brock Osweiler visszatért Denverbe!

Egészen elképesztő karrierívet írt le Brock Osweiler az elmúlt egy év alatt. A beugróként a Broncost rájátszás közelébe terelő, majd később csereként Super Bowlt nyerő irányító majd’ másfél év után visszatért oda, ahol minden elkezdődött.

 

 

Osweilert tegnap vágta ki a Browns, miután nem sikerült cserepartnert találniuk, benyelve ezzel 16 millió dollárnyi halott pénzt – utóbbit aligha bánják, mert kaptak ezért egy 2. körös draftpicket. A Broncos neve elsőként merült fel az érdeklődők között, és órákkal később sikeresen nyélbe is ütötték az üzletet. Mivel 16 millió dolláros garantált szerződése volt, így a Broncosnak elég csak a veterán minimumot, azaz 775 ezer dollárt fizetnie, míg a maradék 15,225 millió dollárt a Browns fizeti neki, azaz olcsóbban fog Denverben játszani mint az újonc szerződésével. Még hétfőn vár rá egy fizikai teszt, de már a kinti média is hivatalosnak tekinti a leigazolását ami a 2017-es idényre szól.

 

Osweiler a Super Bowl győzelem után írt alá a Houston Texanshoz tavaly márciusban, egy egészen elképesztő szerződés keretein belül. Ám a houstoni kaland mindössze egy szezonig tartott, ekkor a salary cap érdekében elcserélték őt Clevelandbe, postázva mellé egy 2018-as 2. körös picket, csak hogy legyen pénzük az értelmes játékosaikra. A Brownsnál megkapta az esélyt, de nem tudott élni vele, így ők is lemondtak róla, most pedig visszatért oda, ahol minden kezdődött. Paxton Lynch kihagy pár hetet az alapszakasz elején sérülés miatt, ezért kellett Osweiler, aki ilyen olcsón még bele is fér a láthatóan korlátolt képességei ellenére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!