Connect with us

Hír

BREAKING: Elliott győzelemre áll

Ezekiel Elliott ügye hivatalosan is elhúzódik. A jétékos és az NFLPA (a játékosok szakszervezete) beadott a bíróságra egy a játékos büntetését felfüggesztő kérvényt és nyert.

A legutóbbi fejlemény az volt, hogy három eshetőség van: helyben hagyják a büntetést, csökkentik vagy felfüggesztik azt. Nos Amos L. Mazzant III bíró úgy látta, hogy nem volt szabályszerű a Liga meghallgatása, így felfüggesztette annak ítéletét. Íme egy rövid részlet a huszonkét oldalas ítéletből:

Szerencsére az NFLPA megtalálta a tisztesség tűjét a tisztességtelenség szénakazlában és Henderson [az arbitrátor] elrendelte Roberts [A Liga nyomozásokért felelős igazgatója] tanúskodását. Az arbitrátor feljegyzései azt mutatják, hogy Roberts vallomása minden volt, csak éppen összeszedett és átfogó nem.

Ha visszaemlékezünk, Brady is nyert első fokon és végül is csak ki kellett ülnie a büntetését. Mivel az ügy továbbra sem arról szól, hogy Elliott követett e el kapcsolaton belüli erőszakot vagy sem, hanem, hogy a Ligának van e joga eltiltani. Tehát ez tulajdonképpen egy munkaügyi per lesz. Amit pedig egyszer már megnyertek így a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a következő holtszezonban újratárgyalják az ügyét és ki kell ülni az eltiltását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!