Connect with us

Hír

Breaux IR-en

A New Orleans Saints sérültlistára helyezte cornerbackjét, Delvin Breaux-t. A törött szárkapocscsont miatt IR-re kerülő játékos visszatérős listára került, így ha egészségi állapota is engedi, a nyolcadik hét után már visszatérhet a csapatba.

 

 

Breaux kiesése mindenkinek súlyos problémákat okozott. Többek között a Saints orvosi stábjának is, melynek egy részétől meg is vált a csapat azt követően, hogy sikerült félrediagnosztizálni a cornerback sérülését. Az más kérdés, hogy a New Orleans-i kórház, ahol új munkahelyre találtak az elbocsátott doktorok, megerősítette, hogy a sérülésnek megfelelően kezelték anno Breaux-t.

A 27 éves játékos az utóbbi időben csapata legjobb cornerbackje volt (különösen újonc szezonjában, 2015-ben) és idén is komoly tényezője lehetett volna a Saints kevésbé erős védelmének. Hiánya következtében azonban megnyílt a lehetőség az idei első körös választott Marshon Lattimore és a harmadéves P.J. Williams előtt, hogy hátukra vegyék a csapat passz elleni védekezését.

Breaux harmadik évét kezdi meg a profik között, 2015-ös bemutatkozó éve után a tavalyi szezonja felemásra sikerült: hat mérkőzést kényszerült kihagyni, szintén szárkapocscsont törés miatt és összesen 10 mérkőzésen nem állt a Saints szolgálatára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!