Connect with us

Hír

Brian Cushing 10 meccses eltiltást kapott

Zajlanak az események a Houston Texans háza táján, irányítócsere itt, eltiltás ott, nem vár egyszerű mérkőzés a texasi alakulat számára a mai csütörtök esti rangadón. Cushing pedig nem tanul a korábbi hibájából, újra abba a “balesetbe” fut bele, amibe 2010-ben is tette, amikor tiltott teljesítmény fokozókhoz nyúlt és a liga négy meccsre eltiltotta. A szabály értelmében a második eltiltás már tíz mérkőzést jelent, tehát legkorábban november 27-én térhet vissza a pályára, amikor a Texans a Ranensszel fog majd megmérkőzni.

 

 

Ha a tíz meccs nem lenne elég, akkor érdemes figyelemben venni azt is, hogy a harmadik eltiltás már két évre szólna, szóval nagyon pengeélen táncol a sérülések miatt amúgy is sok mérkőzést kihagyó linebacker. Kiesésével a harmadéves és tavaly már meg-megvillanó Benardrick McKinney léphet elő a védelem belsejének vezérévé, akit Brian Peters és a két újonc, Zach Cunningham, valamint Dylan Cole fog majd egymást rotálva támogatni.

A védő az eltiltást követően elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket, igyekezett mindenkitől bocsánatot kérni, aki az eltiltása miatt károsult vagy csalódott, legyen az családtag, szurkoló vagy csapattárs.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!