Connect with us

Hír

Bridgewater várhatóan szezon közben visszatér

Amilyen álomszerűen kezdődött a Vikings szezonja, annyira nagy a kétségbeesés jelenleg. Az első meccsen ugyanis Bradford vezetésével kitűnően zakatoló offense-t láthattunk és a mérkőzés után már senki nem hiányolta annyira a Bridgewatert. A második mérkőzésre azonban már nem tudott felmenni Bradford, aki továbbra is sérüléssel bajlódik.

 

 

Nélküle pedig már koránt sem volt ugyanaz a Vikings támadósora, így nem véletlen hogy hirtelen megint előkerültek a hírek Bridgewaterről is. Bradford ugyanis hiába feledtette a szurkolókkal a korábbi kezdő hiányát, ha ő sem tud egészséges maradni, akkor nem sokat ér a pár meccses jó teljesítmény. Nem nagy meglepetés, hogy amolyan gyógyulásra való ösztönzésként gyorsan le is hoztak pár hírt, amely arról szól, hogy Teddy idei visszatérése nincs kizárva.

 

Az utolsó jelentések szerint Bridgewater teljes gyógyulásához hosszú út vezet és egyáltalán nem lenne okos döntés siettetni a pályára lépését, azt nem lehet kizárni, hogy akár év végére pályára léphet. Egyelőre nem képes teljes sebességgel futni vagy hatalmas terhelést elviselni, de a jelek határozottan jók. Ennek ellenére szó sincs arról, hogy ne Bradford lenne a kezdő az év végéig, de intő jelként ott fog lebegni felette, hogy Bridgewater hamarosan visszatérhet, így fogy az idő a bizonyításra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!