Connect with us

Hír

Brown még mindig holdoutol

A Texans az első három héten 15 sacket engedett, ebből 10-et az első héten a Jaguars ellen. A támadófal gyenge játékának az oka részben pedig az, hogy a vakoldali tackle, Duane Brown még mindig nem játszik.

Brown  szeretett volna magának nagyobb pénzt kiharcolni, ezért kihagyta az edzőtábort, az előszezon- illetve az eddigi alapszakasz-meccseket. Mindezen kihagyásaival már körülbelül 3 millió dollárt bukott. Brown azonban továbbra sem tart a csapattal, ennek ellenére nem látszik úgy, hogy a Texans vezetősége engedni akarna neki.

Volt már példa hasonló holdout-ra a korábbi években, Kam Chancellor sem játszott a 2015-ös szezon első két meccsén. Brown tehát bármikor visszatérhet, kérdés hogy vissza fog-e, és milyen formában lesz. Persze nem kizárt, hogy a Texans megpróbálja elcserélni, van néhány támadófal, ahol azonnal kezdhetne (khm Seahawks….). A csere már csak azért is lenne megfontolandó a Texans számára, mivel a jövő évi drafton nem rendelkezik választási lehetőséggel az első két körben, így egy plusz pick sokat érhet nekik. Persze az sem lenne utolsó szempont, hogy ne kerüljön 5 meccs után kórházba a várva-várt franchise-irányítójuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!