Connect with us

Hír

Butler elismeri, hogy nem játszik elég jól

Az offseason egyik legnagyobb love storyja, Malcolm Butler és New England Patriots között bontakozott ki. A szabadügynök piac alatt sokáig úgy nézett ki, hogy a cornerback akár el is hagyhatja a csapatot, de végül Gilmore érkezése ellenére is maradt. Ekkor már mindenki tudta, hogy idén valami iszonyatosan nagyot kell játszania ahhoz, hogy a Patriots megadja neki a kívánt szerződést.

 

 

Ettől azonban távolodni látszik. A Chiefs ellen borzasztóan játszott, a Saints ellen pedig már a kezdőből is kikerült, így most kapaszkodhat felfelé. Ő maga sincs megelégedve a játékával.

 

Nem teljesítek olyan szinten, ahogy kellene. Mindent meg kell tennem, hogy tudjam segíteni a csapatot. Tovább fogok hajtani és keményen fogok dolgozni.

 

Belichick tehát jogosan tette ki a kezdő csapatból, de a szigorú vezetőedző azt is elmondta, hogy senki nem úgy teljesít egyelőre, ahogy elvárható lenne. Ennek ellenére Butler dolga a legnehezebb, akinek alighanem a játékán kívül, a többiek bizalmát is vissza kell szereznie. A héten a Texans ellen mindenesetre bizonytalan, hogy ő vagy Eric Rowe lesz Gilmore párja, de a Houston eddigi támadójátékát tekintve, ez egy önbizalom növelő ütközet lehet.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!