Connect with us

Hír

Carroll szerint Mariota elképesztő az red zone-ban

Hétvégén egymásnak feszül a Titans és a Seahawks, két olyan csapat akiknek elég mobilis az irányítója. Ennek megfelelően a támadójátékuk sokszínű és veszélyes lehet, mégse láttunk belőle igazán sokat ebben a szezonban. Pete Carroll, a Seattle vezetőedzője szerint azonban mégis készülniük kell mert Mariota fantasztikus játékos és a red zone-ban kivételesen jó.

 

 

Carroll szerint az egyik legfontosabb tényező a futballban a turnover mutató, mert egy-egy labdaszerzés is mérkőzéseket dönthet el, ha pedig jobb vagy ellenfelednél ebben a mutatóban akkor egész biztos behúzod az összecsapást. Mariota pedig pont ebben jó.

 

A red zone számai elképesztőek. Csakúgy mint a touchdownjai és ahogy vigyáz a labdára. Ez egy nagyon jó jel egy irányítónál. Jó érzéke van, a pálya ezen részén nagyon nehéz vigyázni a labdára. Nagyon hatékony, szerintem hosszú és sikeres lesz a karrierje. Nem gondolom, hogy van bármi ami visszatarthatja.

 

Mariota 46-20-as TD-INT mutatóval bír, de ez a red zone-ban egy egészen elképesztő 33-0-ra módosul. Ez mellé egy 112.7-es passer rating is társul. Vigyázni a labdára és touchdownokat dobni az egyik legfontosabb tulajdonság az NFL-ben, ebben pedig Mariota az egyik legjobb. Ahogy Carroll mondta, fényes jövő állhat előtte.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!