Connect with us

Hír

Crowell: Több labdát akarok!

Hiába volt a tavalyi kiugró éve Isaiah Crowellnek a borzalmasan játszó Brownsban, idén úgy érzi, nem kap annyi lehetőséget, hogy hasonló számokat produkáljon, pedig a nagy gázsi érdekében ehhez szüksége lenne. Nem is elégedett a jelenlegi helyzetével, és ennek hangot is adott.

 

 

Azok után, hogy tavaly 4,8 yard/carry átlagot hozott, valamint karrierje legrosszabbja is csak 3,8 y/c még 2015-ből, idén mindössze 2,6-os y/c átlagot tud felmutatni, és a két meccse során mindössze 29-szer kapott labdát (27 futás, 2 elkapás). Mivel UDFA volt 2014-ben, így idén márciusban kellett döntenie a Brownsnak a sorsáról, és egy 2. körös tendert kapott erre a szezonra, amit egy csapat sem meccselt, viszont jelezte a Browns szándékait, hogy nem szívesen válnának meg tőle. Ám jövőre már egy komolyabb szerződést is kaphat, hiszen szabadügynök lesz, de ahhoz jó számokat kell produkálnia.

 

Nem mondanám, hogy csalódott vagyok, de személy szerint néha nem vagyok elégedett a játékhívásokkal. Mindenkinek megvan a maga elképzelése és célja, nekem is, nektek is, Hue-nak is, de én csak egy játékos vagyok, így nem léphetem át a saját hatáskörömet, és nem írhatom a playbookot a saját céljaim érdekében. Viszont szeretnék többet a pályán lenni, ha már azt ígérte nekem Hue, hogy sok labdát fogok kapni, ettől pedig messze vagyunk. Mindenesetre én már szóltam neki, hogy én képes vagyok nagy játékokat bemutatni, és a csapat hasznára tudok válni, de ahhoz az kell, hogy több lehetőséghez jussak.

– mondta Crowell.

 

Hue Jackson elmondása szerint nem veszi zokon, ha a játékosai így nyilatkoznak a több játéklehetőség érdekében, hiszen megvan rá a joguk, ugyanakkor nem ártana a számok mögé nézniük, Crowell esetében például a futások számát. A negyedik évét taposó running back ugyanis tavaly 16 meccsen 198 futólehetőséghez jutott, vagyis meccsenként 12,375-ször futhatott a labdával, míg idén ez a szám 27/2 = 13,5, vagyis még több lehetőséghez jut mint tavaly, ennek ellenére sokkal rosszabbul teljesít.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!