Connect with us

Hír

Dareus: a saját szerepemre kell koncentrálnom

Új szélek fújnak Buffaloban, hiszen teljesen új general managerrel és edzői stábbal vágtak neki a 2017-es szezonnak a nyári tisztogatások után. Ennek megfelelően a játékosok megítélése és “megbecsülése” is változott a csapatban, amiből egyesek – mint Shady McCoy – profitálhatnak, mások pedig megihatják annak a levét. Az utóbbi társaságba tartozik a defensive tackle Marcell Dareus is, aki az első fordulóban limitáltabb snapszámot kapott Sean McDermott főedzőtől, de tudja, mi a dolga és hangot is adott neki:

Új vezetés van és új dolgokat kezdtek el alkalmazni. Én csak egy puzzle darab vagyok, tudnom kell, hol a helyem és ennek megfelelően kell cselekednem. Tudom, mi a feladatom, arra kell koncentrálnom, hogy a legjobbamat nyújtsam, ez a munkám. Nem rajtam múlik, mennyit vagyok a pályán, én mindig a csapat érdekeit fogom szolgálni. Az edzők is azt teszik, ami a legjobb a csapatnak.

 

 

Úgy néz ki, Dareus szíve és esze is a helyén van, nem háborog azért, mert a Jets ellen csak 34 snapet töltött a pályán és a harmadik downokon nem is nagyon számítottak a szolgálataira. A szezon előrehaladtával viszont lehet, hogy kezd frusztrált lenni, mert ezeknek a játékosoknak az egója nehezen viseli el a mellőzést, főleg akkor, ha azt érzik, hogy ennél több is van bennük. Ilyen és ehhez hasonló érzelmi kitörésre már az első héten is akadt példa, elég csak Adrian Petersonra gondolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!