Connect with us

Hír

Dez Bryant még mindig úgy gondolja, hogy elit elkapó

Dez Bryant elég felemás szezonokat zárt az elmúlt években, de ahhoz nem férhet kétség, hogy a liga jobb elkapói közé tartozik. Termete, agresszivitása és labdaérzékenysége miatt még mindig a liga első felében kell emlegetni, a kérdés csipán az, hogy a legjobb 5-6 elkapóba befér-e és valóban elit teljesítményre képes vagy csak egy elfogadhatóan jó elsőszámú kategóriába.

 

 

Szerinte határozottan az előbbibe tartozik és csak mosolyogni tud azokon akik szerint nem.

 

Ez vicces számomra. Nem zavar mások mit gondolnak, tudom ki vagyok. A héten az egyik touchdown előtt mondtam a csapattársaimnak, hogy juttassuk el hozzám a labdát. Minél előbb eljut hozzám annál gyorsabban pontot szerzünk. Dak bedobja az endzona-ba és kész. És így történt.

 

Bryant utoljára 2014-ben volt All-Pro formában, akkor 1320 yardig és 16 touchdownig jutott, azóta azonban összesen nem szerzett ennyit. Ez köszönhető a Dallas futásorientált támadósorának, de a saját teljesítményének is. Idén azonban jól megy neki, mert igaz csak 113 yardja van és 2 TD-ja, de olyan cornerbackek ellen játszott, mint Patrick Peterson, Janoris Jenkins és Aqib Talib.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!