Connect with us

Hír

Donald még mindig holdoutol

Aaron Donald, a Los Angeles Rams talán (és a liga egyik) legjobb játékosa továbbra sincs a csapatnál, pedig a hétvégén már játszani kell. Ráadásul az álláspontok még mindig nagyon távol állnak egymástól, így nem kizárt, hogy legjobb védője nélkül lesz kénytelen pályára lépni a Rams a Colts ellen.

 

 

Donald már több mint egy hónapja holdoutol, ha kihúzza a hét végéig, akkor 1,52 millió dollárnyi büntetést szed össze magának az ESPN szerint. Ez már csak azért is pofás teljesítmény, mert az egész éves fizetése 1,8 millió dollár idén. Persze szinte kizárt, hogy behajtsa rajta ezt a büntetést a Rams, ha a játékos visszatér, de azért érdekes a dolog, és hát soha nem tudni.

 

Donald baja egyébként az, hogy lazán kereshetne a piacon 18-20 millió dollárt is akár évente. Persze ezt a pénzt egy defensive tackle-nek odaadni elég bátor dolog, hisz önmagukban nem képesek akkora hatást gyakorolni, mint amekkorát egy 20 millió dolláros játékostól (értsd, irányító, vagy egy drágább elit pass rusher) elvárhatnánk. A Rams elsősorban nem miatta lesz jó csapat, ha egyszer jó lesz, ráadásul Donald két évig olcsón megtartható lenne, így a csapat álláspontja is teljesen érhető (igaz, Donaldé is, hisz miért játsszon az értéke tizedéért).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!