Connect with us

Hír

Donald Penn szerződése készen áll

Az Oakland Raiders vakoldali tackle-je, Donald Penn tisztában van az értékével és fontosságával, melynek úgy adott hangot az előszezonban, hogy nem jelent meg a csapat edzőtáborában. A holdoutot még épp idejében, az előszezon végén befejezte, hogy aztán a csapattal edzhessen és az előtte álló szezonra, valamint a hőn áhított új szerződésére koncentrálhasson. A böjtnek úgy tűnik, hogy meglesz a gyümölcse, hiszen olyan pletykák szivárogtak ki, hogy még a héten megköttetik az alku a játékos és a csapat között.

 

 

A szerződés két éves hosszabbításról fog szólni, ami azt jelenti, hogy a játékos 2019-ig lehet a fekete-ezüst mezes alakulat tagja. Az komoly kérdés, hogy a most 34 éves Penn milyen teljesítményt fog tudni két év múlva nyújtani, de a Raiders úgy tűnik, azt a megoldást választja, hogy bízik a veterán rutinjában és inkább keres majd mögé egy fiatalt, aki jó kezekben fog nevelődni és egyszer átveszi a stafétát az öregtől.

 

Nagy kincs egy jó left tackle, ezt minden csapat tudja, ráadásul most olyan felszólalások kapnak nagyobb hátszelet, hogy az NFL falembereinek minősége évről évre romlik, a liga jól teljesítő linemanjeinek száma csökken, nem érkezik megfelelő minőségű utánpótlást az egyetemekről. Ha felülünk erre a lóra, akkor jó döntés a Penn kontraktusának kibővítése, hiszen hozzá hasonló korú tackle-ök is képesek magas színvonalon focizni, elég csak Andrew Whithworth-re, Joe Staleyre, Jason Peterse vagy éppen az elpusztíthatatlan Joe Thomasra gondolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!