Connect with us

Hír

Egy koreai labdazsonglőr túrta ki Josh Lambot a Chargersből

Mindössze a harmadik szezonjára készült Josh Lambo, mégis eddig tartott számára a chargerses pályafutása. Lambo ugyanis elvesztette a kicker háborút egy újonc labdazsonglőr ellen.

 

 

Younghoe Koo mindössze 2006 óta él az Amerikai Egyesült Államokban, ekkor költözött ide családjával szülőhazájából, Dél-Koreából. Mindössze 12 éves volt ekkor, és egy szót nem tudott angolul, a labdával viszont nagyon ügyesen bánt. Nem hiába tartják egy igazi labdazsonglőrnek, talán a legismertebb videó róla ez a trükkös rúgás volt:

 

 

Az előszezonban semmi jel nem volt erre a lépésre, mindkét kicker értékesítette a saját mezőnygóljait, ám a koreai származású újonc mellett tette le a voksát a Chargers vezetősége. Pedig Lambo UDFA-ként nem keresett eget verő összeget, azonban az év végén lejárt volna a szerződése, a tender helyett pedig inkább ezt a módszert választották. Koo a tavalyi egyetemi bajnokság második legpontosabb rúgója volt, a kísérletei 95%-át értékesítette a draftolatlanul az immár Los Angeles-i franchise-hoz kerülő rúgó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!